Tisdag!

Idag är Alice i tidningen! Och så har lillhjärtat namnsdag också, inte dåligt!
Idag har vi varit på BVC och vägt henne, nu har hon äntligen börjat öka i vikt och nu väger hon 4635! Hon har inte nått sin födelsevikt ännu men nu är vi på rätt väg i alla fall, och hon mår ju jättebra så nu slipper vi oroa oss. Lång har hon också blivit, hela 57 cm är hon nu!
Sen är hon rejält tidig i sin utveckling, ler gör hon, och jollrar på för fullt och hellst när blöjan åker av. Sen ser hon ut att börja vända sig tidigt också eftersom hon redan vänder överkroppen åt olika håll! Hon är för underbar.
Snart är hon en måndad också. Tiden går så otroligt fort.

Idag har vi beställt lite höstkläder åt henne från polarn och pyret, det här blev köpt:







Alice har redan hunnit vara på sin första rallycrosstävling också, och tur nog så vann pappa så nu ska vi till gällivare och köra också. Vi har bokat stuga på campingen där så det blir mysigt.

Sen har vi sagt upp lägenheten nu också, den första september blir vi sjulnäsbor! Härligt! Och inte minst för Alice som får växa upp i en by med alla sina kusiner och mostrar/morbröder runt omkring sig! Vi längtar!!

Det var en liten uppdatering, nu ska jag gå ner och ut till mina älsklingar!


Torsdag!

Idag har vi haft en mysig dag! Nästan hela dagen spenderades på stan. Alice fick en kofta och en pyjamas, sen köpte vi en bok åt henne, en bok som man fyller i. Blev så sugen på att köpa en klänning åt henne från lindex, men Erik stoppade mig. Kanske var bra det eftersom hon har så mycket kläder, undrar om hon kommer att hinna använda allt... Sen hade även svärmor/farmor shoppat åt henne, olika strumpbyxor och en mössa.
Resten av dagen har vi varit hos Nina och i böle.

Imorgon är det midsommarafton, vi ska vara i munksund med ögge, sara och melvin och så ska en gammal klasskompis till Erik vara där med hans flickvän och deras pojke. Värsta familjeträffen! Lite skillnad om man jämför med förra årets midsommarfirande.. Tänk vad det kan hända saker på ett år och hur saker och ting förändras! Jag trodde aldrig det här för ett år sedan.
Det blir nog en mysig midsommar i år! Hoppas bara att Alice inte har så mycket problem med magen och att hon är en nöjd tjej som hon varit de senaste dagarna, med undantag för ikväll då hon haft det jobbigt med mycket gaser och väldigt ont.

Nu ska jag gå och sova en stund innan gumman vaknar och vill äta igen.


Prinsessan!



                           


Förresten, på tisdag är vår kärlek i tidningen, så håll utkik!



Det vackraste




Pappa och dotter
<3



Dagarna med underverket!

Idag är Alice 15 dagar! Tänk att det var över två veckor sedan jag låg och hade fruktansvärt ont, vid den här tiden, och att det om några timmar skulle komma ut det vackraste jag någonsin sett. Det här är det bästa som kunnat hända i mitt liv. Jag älskar mitt liv med mina två kärlekar.







2 veckor!



Älskade, älskade lilla Alice!

Den 1 juni 2009 blev vi föräldrar till världens vackraste lilla tjej. Nu vet jag vad verklig lycka är!
Alice vägde 4775 g och var 54 cm lång!

Alice på väg hem!




RSS 2.0