Torsdag!

Idag har vi haft en mysig dag! Nästan hela dagen spenderades på stan. Alice fick en kofta och en pyjamas, sen köpte vi en bok åt henne, en bok som man fyller i. Blev så sugen på att köpa en klänning åt henne från lindex, men Erik stoppade mig. Kanske var bra det eftersom hon har så mycket kläder, undrar om hon kommer att hinna använda allt... Sen hade även svärmor/farmor shoppat åt henne, olika strumpbyxor och en mössa.
Resten av dagen har vi varit hos Nina och i böle.

Imorgon är det midsommarafton, vi ska vara i munksund med ögge, sara och melvin och så ska en gammal klasskompis till Erik vara där med hans flickvän och deras pojke. Värsta familjeträffen! Lite skillnad om man jämför med förra årets midsommarfirande.. Tänk vad det kan hända saker på ett år och hur saker och ting förändras! Jag trodde aldrig det här för ett år sedan.
Det blir nog en mysig midsommar i år! Hoppas bara att Alice inte har så mycket problem med magen och att hon är en nöjd tjej som hon varit de senaste dagarna, med undantag för ikväll då hon haft det jobbigt med mycket gaser och väldigt ont.

Nu ska jag gå och sova en stund innan gumman vaknar och vill äta igen.


Prinsessan!



                           


Förresten, på tisdag är vår kärlek i tidningen, så håll utkik!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0